Een Coronascherm van zeil, een ideale oplossing

Langzaam maar zeker worden bepaalde aspecten van ons 'normale' leven weer opgepakt. Vanaf 11 mei beginnen de basisscholen weer en ook de middelbare scholen is verzocht om voorbereidingen te gaan treffen. Echter er zijn aanpassingen, de "1,5 meter-maatschappij" wordt voorlopig de nieuwe norm. Veel bedrijven en scholen zijn hier niet op ingericht. 1,5 meter afstand past niet altijd binnen de ruimte die beschikbaar is. Het Coronazeil bied hiervoor een oplossing.

Zeilmakerij de Vlieger maakt mobiele Coronazeilen op maat. Geschikt voor zowel binnen als buiten. Los of in een frame, die al dan niet op wielen staat. Iedere maatwerk oplossing is mogelijk. Plaatsing kan op een tafel, bureau of de grond. 
Een zeil heeft verschillende voordelen, het is licht in gewicht en kan tegen een stootje, doordat het oprolbaar is, is het zelfs mogelijk deze mobiele Coronaschermen mee te nemen naar verschillende locaties. Ook is het een relatief goedkope oplossing, een Coronascherm van zeil met frame van 2x2 meter is al verkrijgbaar vanaf € 185,- excl BTW. Het (transparante) zeil dat wordt gebruikt is vlamvertragend. Certificaten hiervan zijn aanwezig..

Een Coronazeil biedt de passende oplossing voor de Corona aanpassingen in uw school, kantoor, resaurant, kapper, winkel, eigenlijk ieder bedrijf dat te maken heeft met klantcontact, werknemer op kantoor of op  locatie.