Een Kuchscherm van zeil, een ideale oplossing

Langzaam maar zeker worden bepaalde aspecten van ons 'normale' leven weer opgepakt. Per 1 juli volgen en nieuwe versoepelingen. Echter er zijn aanpassingen die blijvender zijn, de "1,5 meter-maatschappij" wordt voorlopig de nieuwe norm. Veel bedrijven en scholen zijn hier niet op ingericht. 1,5 meter afstand past niet altijd binnen de ruimte die beschikbaar is. Het Kuchscherm bied hiervoor een oplossing.

Zeilmakerij de Vlieger maakt mobiele Kuchschermen op maat. Geschikt voor zowel binnen als buiten. Los of in een frame, die al dan niet op wielen staat. Iedere maatwerk oplossing is mogelijk. Plaatsing kan op een tafel, bureau of de grond. 
Een zeil heeft verschillende voordelen, het is licht in gewicht en kan tegen een stootje, doordat het oprolbaar is, is het zelfs mogelijk deze mobiele Kuchschermen mee te nemen naar verschillende locaties. Ook is het een relatief goedkope oplossing, een Kuchscherm van zeil met frame van 2x2 meter is al verkrijgbaar vanaf € 185,- excl BTW. Het (transparante) zeil dat wordt gebruikt is vlamvertragend. Certificaten hiervan zijn aanwezig.

Een Kuchscherm biedt de passende oplossing voor de Corona aanpassingen in uw school, kantoor, resaurant, kapper, winkel, eigenlijk ieder bedrijf dat te maken heeft met klantcontact, werknemer op kantoor of op  locatie.