Onze zeilmakerij maakt ieder door u gewenst zeil op maat. Uit de wind zitten onder uw veranda? Een verandazeil is hiervoor uitermate geschikt, bij mooi weer rolt u het gewoon naar boven. Ook oprolbare zeilen met een oogwindwerk behoort tot de mogelijkheid. Maar ook bootzeilen, afdekzeilen en overkappingen maken wij voor u op maat.

Zeilmakerij de Vlieger is voortgekomen uit het repareren en onderhouden van onze tentzeilen. Waar we in het begin de stille wintermaanden opvulden met het maken van zeilen voor derden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat het hele jaar rond zeilen op maat maakt. Onze zeilmakerij is volledig ingericht om uw zeil naar wens te maken, reparen of onderhouden.

Zoals u ziet zijn de mogelijheden onbeperkt en leveren kwalitatief goed en volledig maatwerk. We maken onze zeilen van duurzaam, gecertificeerde zeildoek (PVC) welke bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Tevens leveren we eventueel benodigde veiligheidscertificaten erbij.

Heeft u interesse in een afdekzeil, verandazeil of ander zeil op maat, of heeft u een tent of zeil dat gerepareerd dan wel gewassen dient te worden? Aarzel dan niet vrijblijvend contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.