Al jarenlang is Zeilmakerij de Vlieger een begrip in Zeeland. De zeilmakerij is voortgekomen uit Verhuurbedrijf de Vlieger, een bedrijf dat tentzeilen repareert en onderhoudt. Waar we in het begin de stille wintermaanden vulden met het maken van zeilen voor derden, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf dat het hele jaar rond kwalitatieve zeilen op maat maakt. We werken met een klein, hecht team dat bestaat uit mensen met veel ervaring die passie hebben voor het vak. En dat ziet u terug. 

Verder zijn we altijd transparant. Bij ons weet u waar u aan toe bent. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen: maatwerk leveren van topkwaliteit. En in combinatie met onze korte lijntjes en de Zeeuwse nuchterheid, hebben we samen al veel succesvolle projecten afgerond. Benieuwd wat wij voor u project kunnen betekenen? Vraag het bij ons na.

Contact

Heeft u interesse in een van onze zeilen op maat en/of heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons per telefoon of e-mail of vraag meteen een offerte aan. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

Nijverheidsweg 35
4311 RT Bruinisse
0111 641216
info@zeilmakerijdevlieger.nl
https://www.facebook.com/zeilmakerijdevlieger

 

Offerte aanvragen

Kom jij ons team versterken

Kom jij ons team versterken?

Wil je deel uitmaken van ons gedreven en gezellige team? Bekijk alle vacatures. Je kunt ook een open solliciteren sturen met uw cv en motivatie naar info@zeilmakerijdevlieger.nl of bel naar 0111 641216.

Openingstijden Kantoor

Maandag t/m vrijdag 8.00 - 17.00 uur.