~~~~ Wij zoeken uitbreiding van ons team! Zie de vacature hieronder! ~~~~ Onze zeilmakerij maakt ieder door u gewenst zeil op maat. Uit de wind zitten onder uw veranda? Een verandazeil is hiervoor uitermate geschikt, bij mooi weer rolt u het gewoon naar boven. Ook oprolbare zeilen met een oogwindwerk behoort tot de mogelijkheid. Maar ook bootzeilen, afdekzeilen en overkappingen maken wij voor u op maat.

Zeilmakerij de Vlieger is voortgekomen uit het repareren en onderhouden van onze tentzeilen. Waar we in het begin de stille wintermaanden opvulden met het maken van zeilen voor derden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat het hele jaar rond zeilen op maat maakt. Onze zeilmakerij is volledig ingericht om uw zeil naar wens te maken, reparen of onderhouden.

Zoals u ziet zijn de mogelijheden onbeperkt en leveren kwalitatief goed en volledig maatwerk. We maken onze zeilen van duurzaam, gecertificeerde zeildoek (PVC) welke bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Tevens leveren we eventueel benodigde veiligheidscertificaten erbij.

Heeft u interesse in een afdekzeil, verandazeil of ander zeil op maat, of heeft u een tent of zeil dat gerepareerd dan wel gewassen dient te worden? Aarzel dan niet vrijblijvend contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

Vacature
Voor onze zeilmakerij zijn we op zoek naar zeilenmakers. Een vak leren die niet veel mensen beheersen? Wij leren het je graag!

Ons bedrijf is volop in beweging, kom jij met ons meegroeien?

Vacature medewerker Zeilmakerij
We zoeken per direct fulltime uitbreiding van ons team. Als medewerker zeilmakerij ga je zelfstandig aan de slag met het meten, maken en motneren van verschillende zeilen (hoezen, verandazeilen, reparaties en nog veel meer). Lekker afwisselend dus! Zo ben je, met mooi weer, onderweg om diverse opdrachten te monteren of te meten. Werk je dat later uit tot een offerte op kantoor en uiteraard het maken zelf, met altijd weer een gaaf eindresulstaat!

Heb je technisch inzicht en zie je het zitten om in een klein, gezellig team een bijdrage te leveren en jezelf te ontwikkelen? Neem dan contact met ons op.

Parttime
Ook parttimers zijn meer dan welkom! Heb je bijvoorbeeld al ervaring op de naaimachine? Bij ons kun je direct aan de slag, dagen en uren in overleg. Ook onder schooltijd is een optie, zodat een oppas niet nodig is.

We horen graag van je via info@zeilmakerijdevlieger.nl of 0111-64 12 16