~~~~ Wij zoeken uitbreiding van ons team! Zie de vacature hieronder! ~~~~ Onze zeilmakerij maakt ieder door u gewenst zeil op maat. Uit de wind zitten onder uw veranda? Een verandazeil is hiervoor uitermate geschikt, bij mooi weer rolt u het gewoon naar boven. Ook oprolbare zeilen met een oogwindwerk behoort tot de mogelijkheid. Maar ook bootzeilen, afdekzeilen en overkappingen maken wij voor u op maat.

Zeilmakerij de Vlieger is voortgekomen uit het repareren en onderhouden van onze tentzeilen. Waar we in het begin de stille wintermaanden opvulden met het maken van zeilen voor derden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat het hele jaar rond zeilen op maat maakt. Onze zeilmakerij is volledig ingericht om uw zeil naar wens te maken, reparen of onderhouden.

Zoals u ziet zijn de mogelijheden onbeperkt en leveren kwalitatief goed en volledig maatwerk. We maken onze zeilen van duurzaam, gecertificeerde zeildoek (PVC) welke bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Tevens leveren we eventueel benodigde veiligheidscertificaten erbij.

Heeft u interesse in een afdekzeil, verandazeil of ander zeil op maat, of heeft u een tent of zeil dat gerepareerd dan wel gewassen dient te worden? Aarzel dan niet vrijblijvend contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

Vacature
We zoeken per direct uitbreiding van ons team met een medewerker Zeilmakerij. Als medewerker Zeilmakerij ga je zelfstandig aan de slag met het meten, maken en monteren van verschillende zeilen (hoezen, verandazeilen, reparaties en nog veel meer). Lekker afwisselend dus! Dan weer op route om diverse opdrachten te meten of monteren, dan weer het uitwerken van wat je hebt gemeten op kantoor en uiteraard het maken met een gaaf eind resultaat.

Wat bieden we
Zie jij het zitten om in een klein, gezellig team je bijdrage te leveren en jezelf te ontwikkelen? Wij faciliteren je graag. Een opleiding tot technisch tekenaar bijvoorbeeld, zodat jij die offerte nog sneller gemaakt hebt. 
Het betreft een afwisselende functie met doorgroei mogelijkheden en ruimte voor je eigen ideeën. Salaris is marktconform.

Wat zoeken we
Een fulltime collega die nauwkeurig is en technisch inzicht heeft. We vinden het belangrijk dat je goed binnen het team past.
Je werkt zelfstandig en bent bereid dingen te leren.

Spreekt de functie je aan, of heb je nog vragen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen via info@zeilmakerijdevlieger.nl of 0111-64 12 16