Het hele seizoen genieten

Of het nou zomer, lente, herfst of winter is, met een verandazeil zit u altijd beschut. Het verandazeil is oprolbaar. In de zomer rolt u de zeilen makkelijk op. Op frissere dagen kunt u ze weer uitrollen. En de tuinmeubelen binnen opslaan? Dat behoort tot het verleden. De zeilen zijn van hoge kwaliteit, gaan lang mee en kunnen het hele jaar blijven hangen. 

Een verandazeil op maat biedt ook uitkomst voor de zakelijk markt. Het creëert een gezellige sfeer op uw horecaterras, gasten blijven langer zitten en het terras kan elk gewenst seizoen openblijven. Zo profiteert u 12 maanden per jaar van het buitenleven.

Verandazeil zelf monteren

Gaat u voor een op maat gemaakt verandazeil van Zeilmakerij de Vlieger? Goede keuze! Als uw zeil klaar is, kunt u deze bij ons ophalen en zelf monteren. Daar ondersteunen we u  uiteraard bij. U ontvangt een complete montageset en via een video leggen wij stap voor stap uit hoe u het zeil opbouwt. Klik hieronder om de video te bekijken. Uiteraard is levering aan huis inclusief montage mogelijk tegen een meerprijs. Dit kunt u het beste even bij ons navragen.

Montagevideo

Bereken direct de prijs van uw verandazeil

Het verandazeil maken we geheel naar uw voorkeuren. Het is maatwerk en daarom bieden we verschillende mogelijkheden. Op iedere gewenste plek kunnen we een rits of raamzeil maken. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren, zowel voor het zeil als de bovenrails. Gaat u voor antraciet, zwart of toch een van de andere kleuren? Heeft u andere wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Bereken de prijs

Mogelijk ook interessant voor u

Schaduwdoek

Voor iedere tuin, terras of balkon maken we een perfect passend schaduwdoek dat helemaal is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Zo kunt u ook op warme dagen de verkoeling opzoeken.

Afdekzeil

Een afdekzeil op maat is de ideale oplossing om verschillende objecten te beschermen tegen invloeden van buitenaf als regen en vuil. En wat u ook af wilt dekken, in samenspraak maken we er een passend product voor.

Beschermhoes / Afdekzeil

Een beschermhoes of afdekzeil op maat nodig voor een jacuzzi, loungeset of een ander object? Zeilmakerij de Vlieger is de juiste partij. Van hoogwaardig materiaal creëren we zeilen die naadloos aansluiten.