Zeilmakerij de Vlieger maakt zeilen en hoezen voor uiteenlopende doeleinden. Ontdek hieronder ons brede assortiment. Alle producten uit het assortiment voldoen aan strenge veiligheidseisen. Indien nodig leveren we er veiligheidscertificaten bij. Voor alle industriële maatwerkoplossingen en de verandazeilen werken we met gecertificeerd zeildoek: PVC. Dit materiaal is bestand tegen extreme weersomstandigheden, vlamvertragend en waterdicht. Het PVC heeft een lange levensduur, waardoor u als klant lang plezier heeft van uw product. Staat uw idee er niet tussen? Geef het vooral bij ons aan, want we maken ieder zeil naar wens.

Voor bedrijven

Machine hoes

Verleng de levensduur van uw machine(s) door te kiezen voor een machine hoes op maat. Een machine hoes op maat beschermt uw machine(s) op een makkelijk en zeer effectieve manier. Het is stevig, duurzaam en waterdicht.

Industriële hoezen

Al jarenlang maken wij kwaliteitswerk voor de industrie. Dus bent u op zoek naar een op maat gemaakt industrieel zeil om onderdelen van uw productieproces af te dekken? Wij creëren ze in alle soorten en maten.

Afdekzeil

Een afdekzeil op maat is de ideale oplossing om verschillende objecten te beschermen tegen invloeden van buitenaf als regen en vuil. En wat u ook af wilt dekken, in samenspraak maken we er een passend product voor.

Voor particulieren

Verandazeil

Met een verandazeil kunt u het hele jaar rond genieten van uw tuin. Maak van uw veranda gezellige en warme plek, zo kunt u zelfs met regen en wind toch lekker buiten zijn.

Beschermhoes / Afdekzeil

Een beschermhoes of afdekzeil op maat nodig voor een jacuzzi, loungeset of een ander object? Zeilmakerij de Vlieger is de juiste partij. Van hoogwaardig materiaal creëren we zeilen die naadloos aansluiten.

Schaduwdoek

Voor iedere tuin, terras of balkon maken we een perfect passend schaduwdoek dat helemaal is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Zo kunt u ook op warme dagen de verkoeling opzoeken.