Voor iedere tuin, terras of balkon maken we een perfect passend schaduwdoek dat helemaal is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Zo kunt u ook op warme dagen de verkoeling opzoeken.

 

Zoek de verkoeling op met een schaduwdoek op maat

Veel mensen kijken ernaar uit: warme lente- en zomerdagen. Heerlijk als het zonnetje weer volop schijnt. Maar het kan overdag ook heel warm worden. Té warm. Zeker in een beschutte tuin of op een balkon. Een kwalitatief schaduwdoek op maat, ook wel een zonnedoek genoemd, is een goede en makkelijke manier om schaduwplekken te creëren. Zo kunt u de verkoeling opzoeken op elk gewenst moment van de dag. Verder neemt een schaduwdoek, in tegenstelling tot een parasol, geen ruimte in. En het ziet er ook nog eens heel mooi uit.

U bepaalt zelf de vorm en grootte van het doek. Ook voor de kleur kunt u kiezen uit verschillende opties: beige, zwart, groen, antraciet, zilver, ivoor, geel en blauw. Uiteraard zijn wij er om u te adviseren. Wij komen de maten opmeten, u kunt zelf het doek makkelijk ophangen. Daarna heeft u er geen omkijken meer naar, want het zeil kan de hele lente- en/of zomerperiode blijven hangen.

 

Interesse in een schaduwdoek? Neem contact op of vraag een offerte aan!