Met een verandazeil kunt u het hele jaar rond genieten van uw tuin. Maak van uw veranda gezellige en warme plek, zo kunt u zelfs met regen en wind toch lekker buiten zijn.

Met een verandazeil van Zeilmakerij de Vlieger kiest u voor maatwerk en kwaliteit.  Ze worden speciaal voor u op maat gemaakt. Zo weet u zeker dat ze perfect aansluiten op uw veranda en dus mooi strak gespannen staan. U kunt zelf aangeven hoeveel ritsen en ramen in uw verandazeil verwerkt wilt hebben. 

Onze verandazeilen zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt, waarbij de naden met een speciale lastechniek dicht gesealed worden. Zo zijn ze kunnen ze nog beter de verschillende weersomstandigheden weerstaan en kunt u met een gerust hart vele jaren genieten van uw veranda. 

De verandazeilen worden standaard geleverd in een handige montagekit, zo heeft u alles bij de hand om het verandazeil zelf te monteren. In onze montagevideo wordt u duidelijk uitgelegd hoe u te werk gaat. En mocht u toch liever willen dat wij de verandazeilen monteren, dan is dat voor een meerprijs uiteraard ook mogelijk.

U kunt geheel vrijblijvend via de website een prijsindicatie berekenen en vervolgens een offerte aanvragen. Om tot de juiste prijsindicatie te komen, raden we u aan onze instructievideo hoe een verandazeil in te meten, te bekijken. 

Interesse in een Verandazeil? Bereken direct uw prijs online!

Via onze handige rekentool kunt u direct een indicatie krijgen van hoeveel een verandazeil kost.